Zonwering

Het tegenhouden van zonlicht is het belangrijkste doel van zonwering. Maar het oog wil ook wat. Bij ons kunt u terecht voor functionele en kwalitatief hoogwaardige zonwering die uw woning of kantoor een kwaliteitsimpuls geeft.

Naaiatelier de Eilanden heeft service en garantie hoog in het vaandel staan. Wij leveren altijd maatwerk en dat betekent dat wij net zo vaak bij u langskomen tot u 100% tevreden bent. Thuis inmeten, op maat maken en bevestigen of plaatsen zijn bij de prijs inbegrepen.

Hier vind u een overzicht van de verschillende producten die wij kunnen leveren:
. Rolgordijnen
. Horizontale aluminium of houten jaloezieën
. Verticale lamellen
. Duo rolgordijnen
. Plissés
. Duette ®
. Paneelgordijnen
. Vouwgordijnen
. Diverse roeden en eindstukken

Indien gewenst passen wij de rails van uw gordijnen aan. Handig als u gaat verhuizen en uw gordijnen wilt meenemen. Bent u slecht ter been? Geen probleem, wij komen graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken.

Inmeten, ophangen en leggen
Inmeten en ophangen

Niets is zo erg als een gordijn wat net te smal of te kort is en daardoor niet helemaal aansluit op het raam. Om verwarring te voorkomen en u de beste service te kunnen leveren komt Naaiatelier de Eilanden bij een bestelling van gordijnen en andere raamdecoratie bij u op locatie inmeten.

Hierdoor kunnen wij garanderen dat de gordijnen die wij leveren aansluiten op uw wensen en uw ramen! Het inmeten is natuurlijk bij de prijs inbegrepen.


Maar natuurlijk stopt onze service daar niet, want ook het installeren van de roede of rails en het ophangen van de gordijnen is standaard inbegrepen in onze prijzen.
Hierdoor bent u verzekerd van een correcte bevestiging van de gordijnen waar wij bovendien garantie op geven!

heditex lifestyle-interior.nl