Vouwgordijnen

Bent u op zoek naar een eigentijds alternatief voor (over)gordijnen, vitrage of inbetween-gordijnen? Informeer dan naar de andere oplossingen voor raamdecoratie, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, plissés, hi-lights of jaloezieën. Wij leveren zowel horizontale als verticale jaloezieën (shutters) van hout, kunststof of aluminium.

 FOTOALBUM VOUWGORDIJNENFOTOALBUM ZEEUWSE HART | FOTOALBUM STOFFEN | FOTOALBUM BORDUREN

 
Vouwgordijnen worden in eigen atelier gemaakt. Als klant bieden wij u de mogelijkheid om het resultaat ‘hangend’ na te kijken. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.
Voor kantelramen bieden wij een unieke oplossing waarbij boren of schroeven niet nodig is. Wij zijn de enige leverancier in Bruinisse van dit eenvoudige raamdecoratiesysteem!
Wij kiezen voor kwaliteit. Daarom zijn wij dealer van HR Design, Seasons en AB2.mbrasses:  www.prestigious.co.uk

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen zijn een uitstekende aanvulling op gordijnen. Soms kan een vouwgordijn het gordijn zelfs vervangen. Ze geven een geheel eigen sfeer aan de ruimte waarin ze worden gebruikt. Vouwgordijnen zijn er in vele soorten en maten en worden bij ons geheel op maat gemaakt. De mechanieken die door Naaiatelier de Eilanden worden gebruikt, in en op het vouwgordijn, zijn van hoge kwaliteit.

Het maken van vouwgordijnen is nauwkeurig werk. Naaiatelier de Eilanden beschikt over speciale machines om zo precies mogelijk te werken. Daarnaast is er ook ambachtelijk werk nodig om de vouwgordijnen te fabriceren.

Standaard modellen
. vouwgordijn met aan de achterzijde band
. vouwgordijn met ingestikte tunnel aan de achterzijde
. vouwgordijn met ingestikte tunnel aan de voorzijde
. vouwgordijn zonder baleinen

Voering | Opbouw | Biezen
Voering is mogelijk voor elk vouwgordijn

Alle vouwgordijnen worden aan de bovenzijde voorzien van klittenband. De zijden hebben een zoom van 5cm en de onderkant heeft een zoom van 4cm     
Ook biezen aan het vouwgordijn of een ander model, zoals australian blind of dakpan, is mogelijk.

Gordijn op wave systeem
Een nieuwe trend is het gordijn op wave systeem(zie foto hiernaast). Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Nieuw:
Bij de vouwgordijnen zijn de optrekkoorden in dezelfde kleur te verkrijgen als de stof!
Wat Naaiatelier de Eilanden uniek maakt, is het atelier achter de showroom. Hier worden (vouw)gordijnen op maat gemaakt of vermaakt. Ook het in de juiste hoek buigen van gordijnrails gebeurt in ons atelier. De lijnen zijn kort, wat leidt tot een veel grotere flexibiliteit dan bij een andere leverancier.

Zeilringen
Gordijnen met zeilringen hebben een unieke uitstraling. Doordat de ringen om de roede schuiven, krijgt het gordijn een golvende vorm. De ringen zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen.

Maten
De maten zijn:
15 mm
25 mm
40 mm
66 mm

Kleuren
Ter bepaling van de gewenste kleur is een staal aanwezig bij ons. Hiernaast treft u enkele voorbeelden.

Band | Stofberekening | Aantal ringen

De hoogte van het band wordt aangepast aan de maat van de ring*.
. 15 mm en 25 mm wordt 8cm band
. 40 mm wordt 10 cm band
. 66 mm wordt 15 cm band

De lengte van de roede vermenigvuldigt met factor 2
Elk gordijn moet een even aantal ringen hebben.
Gemiddeld 8 ringen op één baan (140cm). Dit is mede afhankelijk van de totale breedte van de stof.

Mogelijkheden
Projecten
Ons atelier is ingericht om projecten te kunnen verwerken. Hierbij wordt benadrukt dat u die kwaliteit mag verwachten die Naaiatelier de Eilanden gewoon is aan de gordijnen mee te geven.
Ook grote projecten kunnen worden verwerkt, zoals hotels, kerken, zorginstellingen, scholen, vakantieparken, bedrijfs- en winkelketens, etcetera.
Ook voor particulieren kunt u bij Naaiatelier de Eilanden terecht. We kunnen u persoonlijk advies geven, hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom.

http://www.prestigious.co.uk/lifestyle-interior.nlvouwgordijn– en paneelsystemen